• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  internationale vlucht bangkok amsterdam

  klm kistVliegen met KLM

  Vlieg met KLM naar Laos

  Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service zonder dat je daarvoor hoeft bij te betalen. En met welk type vliegtuig je ook reist, je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten.

  En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld. Samen met het Wereld Natuurfonds Nederland loopt KLM voorop in het streven naar minder CO2-uitstoot. Je kunt als je nog iets extra’s wilt doen, je vlucht met KLM compenseren door milieuprojecten over de hele wereld te sponsoren. Kortom: vliegen met KLM is gemakkelijk, ontspannen én met oog voor klimaat en natuur.

   

  Klik hier om terug te gaan naar de Laos vliegticket pagina.
  x

  Hoi, leuk dat je interesse hebt in een reis naar Laos. Goed om te weten: binnenkort gaat deze site uit de lucht. Geen paniek, wil je zelf ook met je voeten in de rijst staan, dit kan natuurlijk nog steeds. Je vindt straks alle informatie voor reizen door Laos terug op de site van Riksja Thailand.

   
  Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK