• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Rondreis Thailand Laos Cambodja reisLaos combineren met Cambodja en Thailand

  Laos is een groene bestemming waar je met gemak een aantal weken kunt verblijven. Ontdek per cruise het ongerepte noorden of verken de knusse stad Luang Prabang. Mocht je wat langer de tijd hebben, dan kun je er ook voor kiezen om Laos te combineren met de omliggende landen. Bezoek in Cambodja de indrukwekkende tempels van het Angkor Wat complex of geniet van een tropisch verblijf op de witte stranden in Thailand.

  Voeg onderstaande bouwstenen toe aan je Laos reis. Door ze te combineren kun je je eigen Indochina reis samenstellen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Laos specialisten helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Laos bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Bouwstenen Cambodja

  Reisschema: Phnom Penh
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 146,- p.p. bij 2 personen

  De hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, is een drukke verzameling van typisch Aziatische kleurrijke markten, boeddhistische tempels en rondracende tuktuks, maar ook van café’s en terrassen met een Franse sfeer. De koloniale invloed vind je terug in de architectuur en het eten; hier eet iedereen croissantjes bij het ontbijt.

  Wandelend over de levendige boulevard aan de Mekong is het moeilijk voor te stellen dat het nog niet eens zo lang geleden is dat de bevolking leed onder het regime van Pol Pot. Op de beruchte killing fields en in het genocidemuseum Tuol Sleng krijg je een indruk van de impact die de martelingen en moorden hebben op het land en de bevolking. Een heftig en indrukwekkend deel van je reis.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Indrukwekkend Phnom Penh
  Special stay - Phnom Penh
  x
  +

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Laos reis!

  Overzicht: Siem Reap
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 158,- p.p. bij 2 personen

  Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: welkom in Angkor. Volgens ons is dit hét hoogtepunt van Cambodja en één van de meest beroemde bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië. Wanneer je hier samen met onze gids loopt krijg je pas door hoe groot het is. We regelen deze gids, zodat hij je alles kan vertellen over de tempels.

  Ook is het fijn om iemand bij je te hebben die de weg weet. Je hebt voldoende tijd om het tempelcomplex op je gemak te verkennen.
  verder lezen

  Bouwstenen Thailand

  Reisschema: Bangkok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 160,- p.p. bij 2 personen

  Dit is volgens ons de leukste manier om je reis door Thailand te beginnen. Je aankomsttransfer en hotel worden door ons geregeld, net als een tour door Bangkok. Al fietsend door smalle steegjes en langs de rijstvelden in de buitenwijken van de stad leer je Bangkok echt kennen.

  Onderweg gluur je naar binnen bij de Thai en loop je met de fiets aan je hand over een lokale markt. Je slaapt in een knus hotel vlakbij Khao San Road, met al zijn kraampjes en winkels. Bij het zwembad van je hotel kun je even bijkomen van de lange vliegreis en gaat je Thailand avontuur van start.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy going Bangkok op de fiets
  Special stay: boutique riverside hotel
  x
  +
  Reisschema: Chiang Mai
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 46,- p.p. bij 2 personen

  Chiang Mai is vaak de uitvalsbasis voor een trekking in het noorden van Thailand. Wij vinden de stad zelf ook een bezoek meer dan waard: het is kleiner dan Bangkok, en daardoor minder chaotisch en makkelijker navigeerbaar. In en rond Chiang Mai is verder ook van alles te zien en te doen. 

  Op de markten vind je lokale lekkernijen en souvenirs en in de heuvelachtige omgeving kun je lange wandelingen maken. Wij hebben een aantal leuke dagexcursies uitgekozen, voor ieder wat wils. Ga tokkelen tussen de boomtoppen of leer Thais koken.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Ontdek Chiang Mai
  Special Stay - Thai stijl hotel
  Koken met de Thai
  Tokkelen tussen de Treetops
  Op de fiets door Chiang Mai
  x
  +

  Reisschema: Ko Chang
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 175,- p.p. bij 2 personen

  Het eiland Ko Chang ligt richting de Cambodjaanse grens, in het zuidoosten van Thailand. Het is makkelijk te bereiken vanuit Bangkok, waar je naar toe terugkeert na je Laos reis, in ca. 5 uur reizen per bus. Ko Chang heeft witte zandstranden, dicht regenwoud en enkele bruisende watervallen. 

  Het eiland is redelijk ontwikkeld met goede resorts. Op deze trip kun je relaxt luieren, zwemmen in verkoelende watervallen en een bezoek brengen aan het buureiland Ko Mak. De beste tijd om te gaan: half oktober t/m half juni.
  verder lezen

  1
  van
  5
  x