• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  Kies je favoriete Laos rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  Dwars door Indochina

  Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Hanoi – Sapa – Halong Bay – HCMC – Mekong – Phnom Penh – Siem Reap
  Reisduur: 30 dagen / 29 nachten
  Reissom: € 2526,- p.p. bij 2 personen

  Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes waaraan deze landen rijk zijn. In vier weken reis je van het bruisende Bangkok, via de groene rijstvelden, naar Laos.

  Over de bergtoppen naar sereen Luang Prabang waar je ’s ochtends gewekt wordt door klinkende tempelbellen. Tussen woudreuzen en lianen word je opgeleid tot Mahout en leer je de fijne kneepjes van het olifantwassen. Druk getoeter brengt je terug in de tijd in Hanoi. Met jonk en al bevaar je de zeeën van Halong en betreed je de groene rijstvelden van Sapa. In Ho Chi Minh duik je het gangenstelsel van Cu Chi in om vervolgens per boot door te dringen in de waterwegen van Mekong. Via de killingfields van Phnom Penh baan je je een weg door de overwoekerde paden van boomwortels en ruïnes in het eeuwenoude tempelcomplex van Angkhor.
  verder lezen

  Voeg deze rondreis toe aan je Laos reisplan!

  1
  van
  1
  x
  x

  Hoi, leuk dat je interesse hebt in een reis naar Laos. Goed om te weten: binnenkort gaat deze site uit de lucht. Geen paniek, wil je zelf ook met je voeten in de rijst staan, dit kan natuurlijk nog steeds. Je vindt straks alle informatie voor reizen door Laos terug op de site van Riksja Thailand.

   
  Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK