• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Rondreis Laos - monnikLaos rondreizen in combinatie met Thailand, Cambodja en Vietnam

  Kant en klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

  Laos is een verrassende combinatie van ongerepte natuur, kleine steden met gouden tempels en plattelandsdorpen. Onze Laos rondreizen zijn individuele reizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s (bouwstenen) met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Naast rondreizen door Laos, bieden wij ook rondreizen aan waarbij je de buurlanden zoals Thailand, Cambodja en/of Vietnam bezoekt. Reis je tijdens de zomermaanden, kerst of andere feestdagen dan kan er een toeslag gelden voor je rondreis Laos. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Laos specialisten Danielle en Mara helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Laos rondreis
  Iets veranderen? Laat het ons weten.
  Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

  A Taste of Laos

  Reisschema: Bangkok – Vientiane – Vang Vieng – Luang Prabang - Bangkok
  Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
  Reissom: € 1013,- p.p. bij 2 personen

  Tijdens deze tweeweekse rondreis zie je de hoogtepunten van Laos. Je maakt grotendeels gebruik van lokaal vervoer en overnacht in kleinschalige guesthouses van Laotiaanse families. Wij vinden het leuk om op deze manier gemakkelijk in contact te komen met de vriendelijke bevollking van Laos. 

  Na je verblijf in het veelzijdige Bangkok, geniet je van de rust op een terras langs de Mekong rivier in Vientiane. Ontdek per fiets de groene omgeving van Vang Vieng en maak bij daarna een korte trekking naar de bergstammen. Je eindigt de reis in de knusse stad Luang Prabang.
  verder lezen

  Voeg deze rondreis toe aan je Laos reisplan!

  Ontdek avontuurlijk Noord-Laos

  Reisschema: Bangkok – Chiang Mai – Chiang Khong – Pakbeng – Luang Prabang – Khmu dorp – Luang Prabang – Vang Vieng – Vientiane - Bangkok
  Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
  Reissom: € 1185,- p.p. bij 2 personen

  Tijdens deze rondreis maak je kennis met het ongerepte noorden van Laos. Je stapt op een comfortabele boot en maakt een 2-daagse tocht over de Mekong rivier, richting de knusse stad Luang Prabang. Fiets of wandel hier door de gezellige straatjes en breng een bezoek aan de kleurrijke avondmarkt. 

  Vervolgens zak je af richting het zuiden, naar Vang Vieng, dé plaats voor sportieve activiteiten. Tenslotte doe je de Laotiaanse hoofdstad Vientiane aan, waar je merkt dat Laos een Franse kolonie is geweest.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Ontdek avontuurlijk Noord-Laos
  Met je voeten in de rijst - Luang Prabang
  x
  +

  Laos totaal met tropisch strand

  Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Pakse - Khong Island – Bolovenland – Pakse – Ubon Rachathani – Bangkok – Ko Chang – Trat - Bangkok
  Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
  Reissom: € 1609,- p.p. bij 2 personen

  Deze rondreis is ideaal voor reizigers die kennis willen maken met het complete Laos en de reis af willen sluiten aan een heerlijk zandstrand. Je start met het levendige Bangkok waarvandaan je per nachttrein richting de grens reist. Via de hoofdstad Vientiane reis je verder naar het groene noorden van het land. 

  Hier doe je Luang Prabang aan, volgens veel reizigers een van de leukste steden van Laos. Het zuiden van Laos kenmerkt zich door een groen regenwoud met denderende watervallen en de machtige Mekong rivier. Je eindigt de reis aan de witte stranden van Ko Chang in Thailand.
  verder lezen

  Indrukwekkend Indochina – Laos en Cambodja

  Reisschema: Bangkok – Vientiane – Laos – Vientiane – Luang Prabang – Bolovenplateau – Tad Fane – Kratie – Phnom Penh – Siem Reap - Bangkok
  Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
  Reissom: € 1884,- p.p. bij 2 personen

  Deze rondreis is bedoeld voor wie al in Thailand was, of voor wie kort kennis wil maken met Thailand maar daarna vooral veel wilt zien van de onbekendere landen van Indochina. Wandel bij Luang Prabang langs de rijstvelden en draait een dag mee met olifantenverzorgers. Dan verblijf je in het oerwoud, met denderende geluiden van de waterval, in het zuiden van Laos. 

  Met een gids breng je in Phnom Penh een bezoek aan de Killing fields en het museum. Voordat je terugreist naar Bangkok bezoek je volgens vele het mooiste tempelcomplex ter wereld, Angkor Wat.
  verder lezen

  Dwars door Indochina

  Reisschema: Bangkok – Vientiane – Luang Prabang – Hanoi – Sapa – Halong Bay – HCMC – Mekong – Phnom Penh – Siem Reap
  Reisduur: 30 dagen / 29 nachten
  Reissom: € 2526,- p.p. bij 2 personen

  Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes waaraan deze landen rijk zijn. In vier weken reis je van het bruisende Bangkok, via de groene rijstvelden, naar Laos.

  Over de bergtoppen naar sereen Luang Prabang waar je ’s ochtends gewekt wordt door klinkende tempelbellen. Tussen woudreuzen en lianen word je opgeleid tot Mahout en leer je de fijne kneepjes van het olifantwassen. Druk getoeter brengt je terug in de tijd in Hanoi. Met jonk en al bevaar je de zeeën van Halong en betreed je de groene rijstvelden van Sapa. In Ho Chi Minh duik je het gangenstelsel van Cu Chi in om vervolgens per boot door te dringen in de waterwegen van Mekong. Via de killingfields van Phnom Penh baan je je een weg door de overwoekerde paden van boomwortels en ruïnes in het eeuwenoude tempelcomplex van Angkhor.
  verder lezen

  1
  van
  5

   

  Algemene informatie voor je Laos rondreis

  Wat is inbegrepen?

  – Je overnachtingen met ontbijt (behalve tijdens de Namtha Trail). Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
  – Het vervoer zoals beschreven in het van-dag-tot-dag-programma.
  – Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids. Zie de beschrijvingen.
  – Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

  Wat is niet inbegrepen?

  – De vlucht van Nederland naar Thailand (Bangkok) / Laos. We doen je graag een passend vluchtvoorstel bij je reis.
  – Facultatieve excursies.
  – Reserveringskosten € 25,00 p.p. (maximaal € 75,00 per boeking) en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

  Je Laos rondreis aanpassen?

  Het is mogelijk aanpassingen op Laos rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als jij je persoonlijke reisplan invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen.

  x

  Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

  Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

  Nee, ik wil verder puzzelen
  x

  Hoi, leuk dat je interesse hebt in een reis naar Laos. Goed om te weten: binnenkort gaat deze site uit de lucht. Geen paniek, wil je zelf ook met je voeten in de rijst staan, dit kan natuurlijk nog steeds. Je vindt straks alle informatie voor reizen door Laos terug op de site van Riksja Thailand.