• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  sfeervolle kamer

  Overnachten Laos onlineOvernachten in Laos

  Tijdens je reis met Riksja Laos slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Je kunt de verblijven heel leuk afwisselen: een nacht bij een bergstam (tijdens eens 2-daagse trekking) of in een sfeervolle guesthouse tijdens de bouwsteen Beleef Luang Prabang.

  We hebben de accommodaties allemaal zelf bezocht en uitgekozen. Hierbij hebben we vooral gelet op de juiste combinatie van ligging, vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

   

   

  Karakteristieke accommodatie

  Wij kiezen voor sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je op dat moment bent. Zo slaap je in sfeervolle lodge in de natuur of in een eco-lodge op het Bolovenplateau. De meeste accommodaties van Riksja Laos vallen onder deze groep. Dit betekent een goed verblijf met douche en toilet zonder overbodige ‘luxe’, maar wel veel sfeer. Enkele voorbeelden zijn: Live like a Mahout en Laidback Laos.

  hotelvientianeresort Bolovenplateau

  Special stay accommodatie

  Bij sommige bouwstenen hebben we accommodaties gevonden die iets duurder zijn dan degene die we normaal gesproken aanbieden, maar dan overnacht je ook echt speciaal. Dit heeft vooral met een stukje luxe te maken, maar daarnaast zijn ze vaak ook sfeervoller. Wanneer je voor onze Special Stay accommodatie kiest, verblijf je bijvoorbeeld in een sfeervol hotel aan de rivier of in een comfortabel resort tussen de koffieplantages. De special stay accommodaties kun je onder andere vinden onderaan bij de bouwstenen Beleef Luang Prabang en Watervallen op Bolovenplateau.

  Eenvoudige accommodatie

  Dit zijn simpele overnachtingen met beperkte faciliteiten, welke goed passen bij de omgeving waar je verblijft. Tijdens je verblijf in een lokaal bergdorp overnacht je in een eenvoudig hutje met gedeelde faciliteiten. Een bouwsteen met eenvoudige overnachtingen is Slapen bij de Khmu.

   

  Stel nu je eigen Laos reis samen, kies voor een rondreis door Laos
  of
  ga terug naar de hoofdpagina van Riksja Laos.
  x

  Hoi, leuk dat je interesse hebt in een reis naar Laos. Goed om te weten: binnenkort gaat deze site uit de lucht. Geen paniek, wil je zelf ook met je voeten in de rijst staan, dit kan natuurlijk nog steeds. Je vindt straks alle informatie voor reizen door Laos terug op de site van Riksja Thailand.