• Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd
  monniken-luangprabang

  Algemene informatie Laos

  Op deze pagina vind je veel algemene informatie die van belang is voor je Laos vakantie. Goede voorbereidingen treffen is belangrijk wanneer je een verre reis gaat maken. Je vindt hier tips over onder meer gezondheid op reis, veiligheid en geldzaken. Ook bij onze Laos bouwstenen en Laos rondreizen kun je veel nuttige informatie terugvinden.

  Zelf vinden wij het leuk om ons uitgebreid in te lezen in de bestemming. Voor Laos hebben wij veel gehad aan de nieuwe reisgids van Lonely Planet. Deze reisgids heeft veel mooie foto’s en tips voor leuke restaurants en bezienswaardigheden, zonder dat het een overdaad wordt aan praktische info. Vooral handig als je reisprogramma al vast legt, maar je zelf ter plekke nog wel op ontdekking uit wilt.

  Laos reisinformatie - monnikenKlik op onderstaande links voor meer algemene Laos reisinformatie:
  x

  Hoi, leuk dat je interesse hebt in een reis naar Laos. Goed om te weten: binnenkort gaat deze site uit de lucht. Geen paniek, wil je zelf ook met je voeten in de rijst staan, dit kan natuurlijk nog steeds. Je vindt straks alle informatie voor reizen door Laos terug op de site van Riksja Thailand.